Frågor & SvarVad är Vårdvisaren?

Vårdvisaren är den självklara mötesplatsen för inköpare och leverantörer inom vård och omsorg. Här kan du som inköpare hitta och jämföra vård- och omsorgsleverantörer inom hela Sverige.

Hur funkar Vårdvisaren?

Vi samlar all information som beslutsfattare och inköpare behöver för att hitta och jämföra leverantörer inom socialtjänsten, regioner, kriminalvården samt den privata omsorgsmarknaden i hela Sverige. Du som leverantör kan därmed nå ut till beslutsfattare och inköpare vid rätt tidpunkt gällande dina produkter och tjänster.

Varför ska jag som leverantör ha en leverantörsprofil på Vårdvisaren?

  • Du når beslutsfattare och inköpare vid rätt tidpunkt.
  • Som leverantör presenteras företaget på Vårdvisaren som ett alternativ i samtliga sökningar som matchar profilen.
  • Vårdvisaren är ett varumärke under SSIL För vård & omsorg. SSIL För vård & omsorg har koll på branschen, marknaden och målgruppen efter närmare 30 år inom branschen.

Av vem och när används Vårdvisaren?

Våra användare är främst beslutsfattare och inköpare.

  • Beslutsfattare: Chefer inom kriminalvården, socialtjänsten och regioner.
  • Inköpare: Verksamheter, exempelvis boenden men som leverantör kan man också använda Vårdvisaren när man är i behov av andra tjänster.

Vårdvisaren används när man behöver söka och jämföra leverantörer inom socialtjänsten, regioner och kriminalvården samt inom den privata omsorgsmarknaden. Det är viktigt att inskaffa den information man behöver för att kunna ta ett vidare beslut, vilket vi har underlättat genom att skapa denna plattform.

Hur kontaktar man er?

Kontakta oss genom att ringa eller maila vår kundrådgivare Johanna Forsberg: